Gyász

2023.01.10. 12:01

Elhunyt Baki Pál Mihály, a ceglédi tűzoltó-parancsnokság nyugalmazott főtörzsőrmestere

Az újonnan felszerelt kollégák betanításában, a közösségbe történő beilleszkedésének segítésében mindig fontos szerepet vállalt az életének hatvanhetedik évében elhunyt szakember.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Életének hatvanhetedik évében elhunyt Baki Pál Mihály nyugalmazott tűzoltó főtörzsőrmester, a Ceglédi Hivatásos Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság különleges szerkezelője – adta hírül a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Baki Pál Mihály több évtizeden át szolgált a Ceglédi Hivatásos Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság állományában, 1979-től 2006-ig teljesített hivatásos szolgálatot a dél-pesti városban.

A vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság visszaemlékezése szerint Baki Pál Mihály munkáját mindig hivatásának tekintette, melyet mindig példamutató szorgalommal végzett.

– Kimagasló hozzáértéssel, szakszerűen látta el feladatait. Az újonnan felszerelt kollégák betanításában, a közösségbe történő beilleszkedésének segítésében fontos szerepet vállalt, mely tevékenységet szívesen végzett. Kollégái nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is bátran számíthattak önzetlen segítségére – búcsúztak ezekkel a szavakkal egykori kollégájuktól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában