Lista

2023.01.30. 09:00

Verekedés egy rékasi iskolában, halálos baleset Szolnokon – ezek voltak az elmúlt hét legjei

Brutális bántalmazás a zagyvarékasi iskolában, Kis Grófo végleg elhagyja Szolnokot – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

1. Brutális bántalmazás a zagyvarékasi iskolában: mindkét karja eltört a hatodikos fiúnak

Mindkét karja eltört annak a hatodikos fiúnak, aki a napokban verekedett össze osztálytársával a zagyvarékasi általános iskolában. Az édesanya nem érti, hogyan történhetett ez meg egy oktatási intézményben, ahol ráadásul iskolaőr is dolgozik. A verekedés szünetben tört ki, az iskola értesítette az eset után a rendőrséget, mely súlyos testi sértés gyanúja miatt indított vizsgálatot az ügyben.

A Zagyvarékasi Damjanich János Általános Iskolában történt a megdöbbentő eset
Forrás: Google Street View

2. Elhunyt a fegyverneki baleset vétlen sofőrje

Egy komádi lakos közlekedett autóval a 4-es főúton, Fegyvernek irányából Kenderes felé január 20-án. A sofőr áttért a szemközti sávba és frontálisan összeütközött a vele szemben közlekedő autóval. A baleset következtében ketten súlyos sérülést szenvedtek, míg a vétlen jármű sofőrje a kórházban elhalálozott.

Az ütközés során mindkét autó az árokba borult
Forrás: Police.hu

3. Nincs tovább: Kis Grófo összepakol, és végleg elhagyja Szolnokot

Tavasszal végre beköltözhet új otthonába Kis Grófo, azaz Kozák László. A népszerű énekes családjával együtt készül elhagyni szeretett szülővárosát, Szolnokot. A búcsú azonban nem egyszerű, a zenész ugyanis Szolnokon töltötte gyermekkorát, a városba születtek gyermekei, valamint számos rokona is a Tisza partján él.

Kis Grófo imádja szolnoki otthonát, mégis a költözés mellett döntött 
Forrás: Beküldött fotó

4. Halálos baleset: kisteherautó és kamion ütközött Szolnokon

Egy tószegi lakos közlekedett teherautóval január 23-án 18 órakor a 4-es számú főúton, Budapest irányából Debrecen felé. A sofőr áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött a szemből érkező kamionnal. A 45 éves tószegi sofőr olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

5. Autó égett Mezőtúron

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy autó Mezőtúron, a Vörösmarty Mihály utca és a Fürdő utca kereszteződésénél január 26-án délelőtt. Az esethez a mezőtúri hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre, akik két vízsugárral eloltották a tüzet. Az utasok szerencsére időben ki tudtak szálni a járműből.

A jármű teljes terjedelmében égett
Forrás: Mezőtúr HTP

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában