Megemlékezés

2023.02.27. 13:00

A meccs előtt könnyes szemmel búcsúztak a fegyverneki Tőzsér Csabitól az AC Milan drukkerei

A legendás olasz klub szurkolói sosem felejtik el a napokban elhunyt fiút.

Szoljon.hu

Milan-szurkolók egy csoportja a Tőzsér Csabiról készült molinóval

Forrás: Éld át! utazási iroda Facebook-oldala

Mint arról korábban hírportálunkon már beszámoltunk, február 17-én, 15 éves korában elhunyt a fegyverneki Tőzsér Csabi. A fiú születése óta küzdött súlyos betegségével, gerinceredetű izomsorvadással. A sportrajongó fiatalról az AC Milan legutóbbi, Atalanta elleni hazai bajnokiján több szurkoló is megemlékezett, melyről az „Éld át!” utazási iroda közösségi oldala is posztolt egy fotót.

A külföldi focimeccseket is szervező utazási iroda vezetője, Séra Attila és párja, Séráné dr. Géber Anna tavaly novemberben valóra váltotta Csabi álmát, aki szüleivel együtt kiutazhatott Milánóba, ahol együtt tekinthették meg a piros-feketék Spezia elleni mérkőzését. A megvalósításhoz szükséges összeget a különböző utaztatások, meccsek alkalmával kihelyezett adománydobozokban gyűjtötték össze.

A szervezők és az olasz klub is mindent megtett azért, hogy a lehető legjobb élménnyel távozzon a fegyverneki család a meccsről, másnap pedig a klub székházát is meglátogathatták, ahol Csabi eredeti klubsálat és ajándékokat is kapott.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában