Bajnokok a bajnokokért

2023.02.28. 11:28

Kedden még licitálhat a sportereklyékre, amelyek bevételével Drávucz Rita kislányát segítik

Február 28-án zárul a jótékonysági aukció, amelynek befolyt összegét az olimpiai negyedik, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó CMT-vel diagnosztizált kislányának, Flórának a kezelésére fordítják.

Szoljon.hu

Drávucz Rita lányának, Flórának a gyógykezelésére gyűjtöttek

Fotó: Beküldött fotó

Szoboszlai Dominik Real Madrid elleni, győztes mérkőzésen viselt meze, Baji Balázs dedikált vb-rajtszáma, Hanga Ádám és Schäfer András aláírt meze – más, különösen értékes, világhírű magyar sportolók által viselt felszerelések, relikviák mellett ezekre is kedden lehet utoljára licitálni azon az aukción, amelynek célja a szolnoki klasszis pólós, Drávucz Rita kislányának, Flórának a támogatása.

A sportért felelős államtitkárság Bajnokok a bajnokokért néven, február 14-én indította el a karitatív árverést, amelynek kedvezményezettje a WonderFlora & CMT Alapítvány. Flórának egy bonyolult, Magyarországon nem elérhető ortopédiai műtétre van szüksége ahhoz, hogy fájdalom nélkül, önállóan tudjon sétálni. Az aukció a műtét mielőbbi megvalósításához járul hozzá.

Drávucz Rita idén januárban volt a Szoljon podcast vendége, ahol részletesen beszélt a családjáért folytatott küzdelmekről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában