Események

2023.02.24. 08:00

Koncertek várják a kisúji közönséget

Izgalmas programok várják az érdeklődőket.

Daróczi Erzsébet

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Tavaly nagy sikere volt a városban a TérZene programsorozatnak. Mint megtudtuk, a hagyomány idén tovább folytatódhat, ugyanis Kisújszállás Város Önkormányzatának nyertes pályázata jóvoltából +17 tavaszi pillanat Kisújszálláson címmel áprilistól júniusig TérZene koncertek lesznek a város több pontján. A tavasz tehát színes események sorával telik majd. Csak néhány ízelítő a fellépők sorából: Szolnoki Légierő Zenekar, Karaván Família, Bartók Béla Kamarakórus, Szeredás együttes, Kolompos zenekar, Rutkai Bori Banda, DixImage Acoustic Band, Rézeleje Fanfárosok. 

A fenti kisújszállási programsorozat keretében – március 1-től május végéig – a Vigadó Kulturális Központban, a Morgóban (Néprajzi Kiállítóterem) és a Galéria Könyvtárban tizenhét program, köztük színházi előadás, rockkoncert, Duli Annamária tűzzománc-kiállítása, Papi Lajos szobrászművész emlékkiállítása, mesemusical, tavaszköszöntő koncert, Morgó játszótér és zenés bolhapiac is várja majd az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában