Program

2023.02.07. 18:00

Tradíció, mulatás, pálinka találkozik a VI. Jász Kolbásztöltő Fesztiválon - videóval

Idén február 10. és 11. között rendezik meg a mulatságot Jászberényben.

Illés Anita

A nagy érdeklődésre való tekintettel tavaly új helyszínen, a JP Arénában rendezték meg a fesztivált

Fotó: Pesti József

Fergeteges bulihangulattal és ízkavalkáddal várja a látogatókat a VI. Jász Kolbásztöltő Fesztivál február 10. és 11. között Jászberényben, a JP Arénában. Pénteken este szárazkolbász zsűrizéssel indul a program, majd a hajnalig tartó buliban többek között Boyk, a Nemereszti, Valmar, Regán Lili, Guba B2B Nagy Krisz szórakoztatja a közönséget. 

A szervezők ezúttal közel kilencven csapatot várnak a szombati kolbásztöltő versenyre. A Jászság egyik legnépszerűbb gasztronómiai eseményét ebben az évben több újdonság színesíti. Ilyen lesz például szombaton a kapunyitás után 8.30-kor és 11 órakor kezdődő látvány disznótor az udvaron, vagy a darts és Fifa verseny. A kolbásztöltő megmérettetésen a vidám hangulatról nemcsak a pálinka és a jó társaság gondoskodik, hanem a Pezsgő Zenekar is. Az eredményhirdetés előtt, 16 órakor a cigányzene királynője, Bangó Margit lép színpadra. 

A fesztivált szombaton este hajnalig tartó buli zárja Smith N, Bárány Attila, Szecsei, Dragon S közreműködésével, valamint lesz Kozmix koncert is.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában