Esemény

2023.03.05. 11:30

Már lehet jelentkezni a népszerű miklósi versenyre

A hagyományoktól eltérően idén nem augusztusban, hanem májusban rendezik meg a Töröki Szárnyas Fesztivált. A gasztronómiai találkozó főzőversenyére már lehet jelentkezni a fesztivál hivatalos közösségi oldalán.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Idén sem marad el, de a szokásostól eltérően nem augusztusban, hanem május 27-én rendezik meg Törökszentmiklóson a VIII. Töröki Szárnyas Fesztivált. Az esemény helyszíne azonban nem változik, a városi strandfürdő területe népesül majd be, a főzni és enni szerető látogatókkal, versenyzőkkel. A fesztivál egyik fő programja ugyanis a főzőverseny, ahol jellemzően szárnyasételek elkészítésében mérik össze tudásukat a jelentkezők, de egyéb húsfajták sincsenek kizárva a versenyből. Mivel az idei program időpontja a gyermeknaphoz is közel került, több ingyenes játékkal, kikapcsolódási lehetőséggel, szórakoztató zenés programokkal, és meglepetéssel várják a családokat a szervezők. 

A főzőcsapatok május közepéig jelentkezhetnek, a fesztivál hivatalos Facebook oldalán. Az esemény fő támogatója idén is a MARNEVALL Zrt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában