Galériával

2023.03.08. 19:03

Örökzöld melódiákkal, virágokkal köszöntötték a jászapáti hölgyeket

A European Operett társulat műsora színesítette a nőnapi ünnepséget.

Illés Anita

Nőnapi ünnepséget tartottak a Pájer Antal Művelődési Házban

Fotó: Pesti József

A jászapáti önkormányzat zenés előadással és virággal köszöntötte a hölgyeket nőnap alkalmából szerdán a Pájer Antal Művelődési Házban. 

Az életünket az édesanyánktól kaptuk, a gyermekeinket a nők adják nekünk. De nemcsak az életünket köszönhetjük a nőknek, hanem annyi minden mást is, ami szép és jó. A nők szíve, mosolya erőt ad számunkra 

– mondta köszöntőjében Pócs János. 

A Jászság országgyűlési képviselője egy-egy cserép virággal lepte meg a jászapáti hölgyeket. Az ünnepi műsort a European Operett „Musicaltól operettig, operettől musicalig” című előadása színesítette Kecskeméti Zsuzsi, Pohly Boglárka és Kecskeméti Róbert közreműködésével. A társulat célja a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak népszerűsítése. 

Művészei örökzöld melódiákkal örvendeztették meg a közönséget, sőt Pohly Boglárka énekes a város polgármesterét Farkas Ferencet is táncba hívta, Pócs Jánost pedig a „János legyen, fenn a János hegyen” kezdetű ismert sláger éneklésére bírta.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában