Kikapcsolódás

2023.03.07. 16:18

Színes programokkal várja a látogatókat a kunmadarasi könyvtár

Gyerekeket és felnőtteket is várnak a tavaszi rendezvényekre.

D. E.

József Attila Művelődési Ház és Nagyközségi Könyvtár épülete

Forrás: József Attila Művelődési Ház és Nagyközségi Könyvtár Facebook-oldala

Hangulatos nőnapi rendezvényt tartott a Nyári Alkony Nyugdíjas Klub múlt hétvégén a József Attila Művelődési Ház és Nagyközségi Könyvtárban, ahol a környező klubok képviselői is jelen voltak – tudtuk meg Gőz András igazgatótól.

A könyvtárosok is várják a gyerekeket, felnőtteket, hiszen az olvasnivaló is gyarapodott. Év végén, saját forrásból vásároltak szépirodalmat, regényeket, krimiket, gyerek könyveket – a köteteket már többen ki is kölcsönözték. Az intézmény tavaszi rendezvényeire, programjaira is várják majd az érdeklődőket. A legelső nagyobb rendezvény a húsvéthoz kapcsolódik majd, tojásfát állítanak a művelődési ház előtti téren. Ehhez a festett, díszített tojásokat a lakosoktól, óvodásoktól, iskolásoktól várják a művelődési ház munkatársai.

A művelődési ház mellett az önkormányzat és civil szervezetek is bekapcsolódnak a nyári programok szervezésébe. Megtudtuk azt is, hogy az egyik legfontosabb rendezvényük a július 8-ra tervezett Hármas Kerületek Kézi Aratóversenye lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában