Galériával

2023.04.16. 19:04

A kórházért jótékonykodtak Karcagon

A Karcagi Kátai Gábor Alapítvány tavalyi jótékony estjének bevételéből sikerült felújítani a kórház berekfürdői üdülőjének a villamos hálózatát, sikerült támogatni a kórház kórusának fellépését, a dolgozók szakmai továbbképzéseken való részvételét. Emellett klímaberendezéseket vásárolhattak egyes osztályokra. Az idei, szombat est bevételéből is újabb eszközöket szeretne vásárolni az alapítvány.

Daróczi Erzsébet

Jó hangulatban telt az esemény

Fotó: Daróczi Erzsébet

A karcagi Kátai Gábor Alapítvány jótékonysági estjét nyolcadik alkalommal rendezte meg szombaton a Szentannai Sámuel Református Középiskolában. 

Az est bevételét a Karcagi Kátai Gábor Kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges, nagy értékű eszközeinek beszerzésére fordítja majd az alapítvány kuratóriuma. Az esten részt vett F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés elnöke, Szepesi Tibor, Karcag polgármestere, Tamásné Czinege Csilla, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnökhelyettese valamint dr. Fazekas Gábor Gyula, a Kátai Gábor Alapítvány kuratóriumának elnöke és Nagyné László Erzsébet, a Karcagi Kátai Gábor Kórház főigazgatója.

A köszöntők után a Kátai Gábor Kórház MediSong Kórusa retro dalösszeállításával világkörüli útra indulhattak a résztvevők, majd a szülészeti, a gyermekosztályból és az újszülött részlegből alakult alkalmi táncegyüttes apáca-show-kánkán műsora megalapozta a jó hangulatot, amelyről aztán hajnalig az UV Duó gondoskodott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában