Tájékoztatás

2023.04.16. 07:00

A városnapok miatt útlezárásokkal kell számolni Cegléden

Több közterületet is lezárnak a városnapok miatt Cegléden. Érdemes időben tájékozódni a közlekedést érintő változásokról.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Városnapokat rendez a Kossuth Művelődési Központ – jelentette be Facebook-oldalán a városháza. Közölték, a szabadtéri zenés, táncos rendezvény miatt jelentős változások lesznek a közlekedésben.

Április 26-án 18 órától május 2-án 17 óráig a Kazinczy utca 2. szám előtti parkolókat, április 27-én 18 órától május 2-án 17 óráig a Kossuth és Eötvös terek parkoló területeit, április 29-én 14 órától május 2-án reggel 7 óráig a Kossuth tér hosszanti forgalmi sávjait, valamint a teljes Eötvös teret lezárják.

A rendezvény ideje alatt arra kéri az Eötvös téri ingatlantulajdonosokat a polgármesteri hivatal, hogy gépjárműveikkel ne parkoljanak a téren. A lezárás idejére a Kossuth tér Árpád és Kőrösi utak közötti egyirányú szakaszát ideiglenesen megnyitják a kétirányú forgalom számára a Kőrösi úton érkezők részére (a Petőfi utcán érkezők csak jobbra, a Kőrösi út felé kanyarodhatnak). A fenti időpontban, a megváltozott Volánbusz útvonal miatt tilos parkolni a Bercsényi utca teljes szakaszán – tájékoztattak közleményükben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában