Galériával

2023.04.07. 15:25

Állatsimogatás és tojáskeresés is várta a szolnoki Ormos parkba látogatókat – videóval

Az időjárással dacolva, rengetegen látogattak ki pénteken délelőtt az Ormos Imre parkba, ahol kiváló hangulatú, hamisítatlan ünnepi programokat kínáltak a Szolnok Élménysziget munkatársai.

Rimóczi Ágnes

Hiába volt borús az időjárás, a hangulatra és a létszámra nem lehetett panasz

Fotó: Nagy Balázs

Egy tyúk háromig tud számolni. Többek között erre is fény derült pénteken a szolnoki Ormos Imre parkban, melynek bejáratánál egy igazi gazdaság fogadta a látogatókat. Bárányok, nyulak, pulykák és egy tyúkanyó nem kevesebb mint harmincegy kiscsibéjével teremtették meg a húsvét hagyományos hangulatát a Tallinn városrész közkedvelt parkjában.

Hogy a szervezők meddig tudtak számolni, az nem derült ki, ugyanis a nagypénteken megrendezett ünnepi programtól még a borús, hideg idő sem tartotta távol az érdeklődőket, nagy volt a nyüzsgés, rengetegen érkeztek. 

Különösen a gyerekek voltak aktívak, ők ugyanis fáradhatatlanul keresték a parkban elrejtett tojáskártyákat, melyeket csokitojásokra lehetett beváltani. Nem csoda, hogy nagy volt a lelkesedés. Más módon is lehetett tojást szerezni, mindehhez nem kellett mást tenni, mint locsolóverset mondani. Ha pedig elég tojás összegyűlt a gyerekek kosarában, várta őket a nyuszisimogató, majd pónilovakra is felülhettek, a tojásfestéssel és húsvéti kézműveskedéssel pedig teljessé vált a program. 

Egyedül az időjárás nem volt éppen napfényes, ám úgy tűnt a jó hangulat diadalmaskodott a borún, a programon résztvevők dideregve is kitartottak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában