Horgászat

2023.05.05. 15:30

Egy halfarknyival maradtak csak le a kuncsorbai horgászok a versenyeken

Két versenyen is megmérette magát a Kuncsorbai Horgászegyesület az elmúlt időszakban. Jól szerepeltek.

Rimóczi Ágnes

Mészár Krisztián és Gecser Gergő alkotta csapat

Forrás: Kuncsorba Horgászegyesület

Izgalmakkal teli időszak volt az április a Kuncsorbai Horgászegyesület életében. Az összetartó csapat először mérette meg magát egy rangos, országosan is ismert versenyen, a nagyrédei King of Rédén, ahol sikerült negyedik helyezést elérni. A verseny pedig nem indult könnyen, a Mészár Krisztián és Gecser Gergő alkotta csapat nem került túl jó helyre, s még egy vihar is lesújtott rájuk, amit szó szerint a táboruk bánt. De nem adták fel a kilencvenhat órás versenyt, ahol az öt legnagyobb hal számított, végül épp, hogy lemaradtak a dobogóról. 

– Ezt is nagyszerű eredmény, ráadásul egy festői helyszínen, a Mátra lábánál tölthettük az időt – mondta el a verseny után Gecser Gergő Kuncsorbai Horgászegyesület elnöke.

Két héttel később ugyanezzel a felállással címvédőként érkeztek a Fegyverneken megrendezett Alsóréti Holt-Tisza Bojlis Találkozóra. A megméretés egyre rangosabb és ismertebb a pontyhorgászok körében, ez köszönhető a szervezők lelkiismeretes munkájának. – A sorsoláson szintén nem sikerült favorit helyet húznunk, de ennek ellenére az utolsó percekig próbáltunk előrébb jutni, és a kitartásunknak köszönhetően sikerült a szektorunk harmadik helyére felkapaszkodni – számolt be az eredményről az egyesület elnöke.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában