Probléma

2023.05.11. 15:30

Gondozatlan szomszéd porta okoz bosszúságot egy kunszenti háznál

Hatalmas fű, gondozatlan udvar miatt bosszankodik a kunszentmártoni Batthyány utca egyik lakója. Utánajártunk és kiderült, hogy birtok-, és ingatlanviták esetén, a problémával a jegyzőhöz kell fordulni.

P. Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Hatalmasra nőtt a fű a gazdátlan portán. A tiszazugi város Batthyány Lajos utcájából hívott fel az egyik olvasónk, hogy szomszédjának udvarán combig ér a fű.

– Szinte már nem is látszik a házunk a fűtől. Szeretnénk lecsatornáztatni a tetőt, de ezt sem tudjuk megtenni, mert nem férünk hozzá – sorolta panaszait Pálinkás Ferencné, aki férjével három éve lakik a házban.

– Már nem tudom, mit tegyek, a tulajokkal nem lehet beszélni, mégis szeretném elérni, hogy rendbe tegyék a szomszéd portát – mondta.

– Egyértelmű ingatlan-, birtokvitáról van szó, mely a szervezési osztályhoz és a jegyzőhöz tartozik – válaszolta megkeresésünkre Wenner-Várkonyi Attila polgármester.

Az időpont egyeztetés után személyesen beszélhet a panaszos az illetékessel, hogy megtalálják a megfelelő megoldást és minél hamarabb intézkedhessenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában