Bál

2023.05.17. 06:55

Jótékonysági gálaműsorral támogatták a kunmadarasi iskolát

A jótékonysági est bevétele az iskola alapítványát segíti.

Daróczi Erzsébet

Az iskola diákjai adtak műsort a jótékonysági esten

Forrás: Beküldött fotó

A minap tartotta 19. jótékonysági bálját a Kunmadarasi Református Általános Iskola és Óvoda a József Attila Művelődési Ház és Nagyközségi Könyvtárban. Az estet Pruzsinszkyné Makó Margit iskolaigazgató nyitotta meg, majd a tanulók adtak műsort, s a Meridián együttes is fellépett. 

Mint az igazgatónőtől megtudtuk, a program mottója egy bibliai idézet volt: ne szóval szeressünk, hanem cselekedettel és valósággal. A jótékonysági est bevétele az iskola alapítványát segíti. A Református Iskolásokért Alapítvány a tanulók kiemelkedő versenyeredményeit, kitűnő tanulmányi munkáját jutalmazza. 

A szervezet hozzájárul a határon túli testvériskolai kapcsolatok ápolásához, támogatja a versenyeztetést, az úszásoktatást, segíti az iskola fejlesztését, az eszközbeszerzést, valamint a kulturális programok lebonyolítását. 

A jótékonysági bál szervezői köszönetet mondanak mindazoknak, akik valamilyen formában segítették az alapítványt, ezzel is támogatva a fenti céljaik megvaló­sítását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában