Barangolás

2023.05.11. 12:00

Körbekerekezik Újszászt, felfedezik a környék természeti szépségeit

Újszász környékét barangolják be kerékpárral május 12-én délután. Az érdeklődő kerekezőket pénteken délután háromkor a könyvtárnál várják.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Ismerjük meg Újszász környékét, a város határának természeti szépségeit! Ezzel a felhívással fordultak a Városi Könyvtár munkatársai a településen élőkhöz és a környékbeliekhez, de mindenkihez, aki szívesen csatlakozik egy hangulatos kerékpártúrához. 

Május 12-én délután egy három órásra tervezett, nagyjából tizenegy és fél kilométeres kerekezésre várják az érdeklődőket, mely során bejárják a Tápió-Hajta Vidéke Tájvédelmi Körzet újszászi területét. A túra kalauza Vidra Tamás, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi tájegységvezetője lesz. A péntek délután három órakor kezdődő eseményen tíz éves kortól lehet részt venni, a részvétel ingyenes. A túrázók a könyvtártól indulnak. Rossz idő esetén elhalasztják a kerekezést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában