Galériával

2023.05.05. 19:53

Meghatódva búcsúztak középiskolájuktól a városi ballagáson a szolnoki végzősök – videóval

A középiskolák idén érettségiző végzősei sétáltak végig a belvároson, hogy így búcsúzzanak el a szolnoki diákévektől és a vármegyeszékhelytől. Örök emlékké vált számukra a városi ballagás.

Székács Szidónia

A folytatásban még néhány sikeres vizsga vár a tanulókra, ez jelenti majd a végleges búcsút iskoláiktól

Fotó: Nagy Balázs

Péntek délután a Varga Katalin Gimnázium, a Verseghy Ferenc Gimnázium, a Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium, valamint a Szolnoki Szakképzési Centrum Pálfy-Vízügyi Technikum diákjai búcsúztak iskolájuktól.  

Idén is felvonultak Szolnok végzős diákjai a városban. A Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium kezdte a felvonulást, hozzájuk csatlakoztak a Szolnoki SZC Pálfy-Vízügyi Technikum tanulói. A Sóház úton haladva csatlakoztak a Verseghy Ferenc Gimnázium végzősei, akikkel a Táncsics Mihály úton keresztül a Kossuth tér felé vették az irányt. A Varga Katalin Gimnázium végzős tanulói is követték őket.

Szombat délelőtt is találkozhatunk még lufikkal és csokrokkal vonuló, ünneplőbe öltözött diákokkal, hiszen több iskolában akkor tartják a ballagást.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában