Galériával

2023.06.14. 16:30

Fogadáson vették át az Új Néplap Osztálynaplóját a jászfényszarui diákok

Sikeres, boldog életutat kívánt a polgármester a végzősöknek.

Illés Anita

Hagyományoknak megfelelően a jászfényszarui önkormányzat idén is fogadást szervezett a nyolcadikos diákok tiszteletére

Forrás: Pesti József

Fogadást tartott az önkormányzat a IV. Béla Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola nyolcadikos diákjainak kedden délután Jászfényszarun, a Royal Kaszinó Étteremben. A hagyománnyá vált rendezvényen Győriné dr. Czeglédi Márta polgármester köszöntötte a végzős tanulókat. 

– A fogadást minden évben megszervezzük a nyolcadikosok tiszteletére. Bármerre is vezet utatok, emlékezettek majd arra, hogy Jászfényszaru otthont adott nektek. A családban és az iskolában megszerzett alapokra tudjátok építeni az életeteket. Gondoljatok mindig hálás szívvel tanáraitokra, nevelőitekre. 

Kívánjuk mindenkinek, hogy felnőtt életében legyen sikeres, boldog ember, aki munkájával az egész magyar társadalom boldogulásához hozzájárul – ezekkel a gondolatokkal nyitotta meg a fogadást a városvezető, aki emléklapot adott át a fiataloknak és gratulált általános iskolai tanulmányaik sikeres befejezéséhez. A végzősök örömmel vehették kézbe az Osztálynaplót, az Új Néplap és a Szoljon.hu kiadványát, amit Dr. Voller Erika jegyzőtől kaptak meg a fogadáson. Közreműködtek az Iglice Néptáncegyüttes táncosai és Csollák Helga, Horváth Alexa, Zsámboki Hanna versmondók.

A 2022/23-as tanévben három nyolcadikos osztály 51 diákja vesz búcsút a IV. Béla Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ballagási ünnepségén az alma matertől.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában