Ülés

2023.06.26. 12:00

Fontos ügyekről tárgyal a jászárokszállási képviselő-testület

Június 29-én, csütörtökön délután két órakor tartja soros ülését a város képviselő-testülete a polgármesteri hivatal dísztermében.

Illés Anita

A jászárokszállási polgármesteri hivatal épülete

Forrás: Google Térkép

A tanácskozás napirendi pontjai között szerepel egyebek mellett a Jászárokszállás Város Tehetségért Alapítvány és a Jászárokszállás Városért Alapítvány előző évi működéséről szóló beszámolója, valamint a települési értéktár bizottság felállítása. Mindezeken túl közterületi kondipark kialakításáról is tárgyalnak, mely a Táncsics Mihály-Szentandrási-Fűzfa utca által határolt területen kapna helyet, de szó lesz a Dózsa György és a Blaha Lujza utcák forgalmi rendjének megváltoztatásáról is. 

A döntéshozók új rendeletet alkothatnak a közterületek elnevezésének szabályairól, valamint engedélyezhetik a maximális óvodai csoportlétszám túllépését a 2023/24-es nevelési évben. Sok más téma mellett megvitatják a magyar állam tulajdonában lévő Tavasz utca 61. szám alatt található ingatlan megvásárlását és dönthetnek a Gondozási Központ intézményvezetői pályázatának kiírásáról, a költségvetés módosításáról is.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában