Forgalomkorlátozások

2023.06.15. 15:00

Utcákat zárnak le Szolnok belvárosában a Tiszavirág Fesztivál miatt

Hamarosan kezdődik a város egyik legnépszerűbb nyári közösségi programja, a Tiszavirág Fesztivál. Az esemény kapcsán forgalomkorlátozásokra kell számítani Szolnokon.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Már péntek reggel elkezdik „felépíteni” a Tiszavirág Fesztivál helyszínét. Ahogy arról a rendezvény illetékesei hírportálunkat tájékoztatták: az építési munkálatok miatt forgalomváltozásokra kell számítani több helyszínen is. Eszerint június 16-án reggel hat órától lezárják a Sóház utca folytatásában a Református templomtól a Tisza Szállóig a Verseghy Ferenc Gimnázium előtti útszakaszt. 

A lezárás június 27-én délig tart. A Táncsics Mihály utcát a Szigligeti Színháznál június 19-én hétfőn zárják le, kerülőútnak a Szigligeti utat lehet használni. A Sóház utca Szapáry út és a Magyar utca közötti szakasza június 18-án, vasárnap reggel hat órától június 27-én délig nem lesz járható, ezzel egyidőben a Magyar utca zsákutca és két irányú lesz. A Magyar útról a Sóház utcára nem lehet ráhajtani. A Tiszai hajósok tere június 16. este hat órától június 27-ig lesz „elzárva” a forgalom elől. 

További fontos információ, hogy a Kossuth teret megnyitják a Tisza-híd irányából június 16., péntek és június 25., vasárnap között.

– A Tiszavirág Fesztiválra kerékpárral érkezők számára idén is bringaparkolót biztosítunk – tették hozzá a szervezők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában