Munkálatok

2023.07.19. 20:30

Gőzerővel zajlik a Dobó utca felújítása Törökszentmiklóson

Hamarosan teljesen megújul a Dobó István utca Törökszentmiklóson, a beruházás 50 millió forintos önkormányzati önerőből valósul meg.

Molnár-Révész Erika

Már dolgoznak a munkagépek a Dobó István úton

Fotó: Mészáros János

Elkezdődött a Dobó István utca felújítása Törökszentmiklóson, a 800 méter hosszú, közel 4 méter széles belterületi úton a héten az aszfaltburkolatot terítik. A felújítás mintegy ötvenmillió forintos önkormányzati forrásból valósul meg.

– A költségvetés készítésekor igényként jelentkezett a város egyes területein a nagyfelületű útfelújítás, azonban a büdzsé nem biztosított fedezetet ennek megvalósítására. Idén, év elején a városi utak állapotának felmérésekor kiderült, hogy az évek óta tervezett útfelújítás a Dobó István utca esetében nem halasztható tovább. Júniusban döntött a képviselő-testület, hogy még ebben az évben elvégzi a munkálatokat saját forrásból. A múlt héten került sor az utca kátyúzására, a felület megerősítésére, a héten terítik az aszfaltburkolatot, várhatóan pedig a jövő héten elkészül a nemespadka is – tájékoztatott a beruházásról Marsi Péter, a városfejlesztési osztály vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában