Szolnok

2023.07.03. 12:00

Szakmai elismeréssel díjazták Fekete Anikó munkáját

Rangos elismerést vehetett át Fekete Anikó, szolnoki vállalkozó. A természet és a környezet értékeinek megőrzéséért tett munkájával érdemelte ki a Bolygónk és Városunk környezetvédelmi díját.

P. P. N.

Fekete Anikó létrehozta Szolnok első zöld szemléletű közösségi irodáját

Forrás: Beküldött fotó

A Magyar Tudományos Akadémián adták át a Bolygónk és Városunk környezetvédelmi díjakat a minap. Ahogy honlapukon közölték, az elismeréseket a portál szakmai közössége ítélte oda többek között Fekete Anikónak is. A szolnoki vállalkozó azok körét erősíti, akik a legtöbbet tettek a természet és a környezet értékeinek megőrzéséért. Az ajánlásokból nyolc hónap alatt választották ki az arra érdemes személyeket, vállalkozásokat. A díjakat Potápi Árpád János, nemzetpolitikáért felelős államtitkár adta át.

Fekete Anikó, szolnoki vállalkozó a Magyar Tudományos Akadémián vette át a rangos elismerést 
Forrás: Beküldött fotó

Fekete Anikóról, a jövőépítő- természetvédő kategória győzteséről úgy fogalmaztak, a Babafa programmal egy elfelejtett hagyományt élesztett fel, amely a klímaváltozás miatt jóval több mint egy egyszerű faültetés. Létrehozta Szolnok első, ráadásul zöld szemléletű közösségi irodáját, ahol vállalkozásfejlesztőként mikro-, kis- és középvállalkozók útját egyengeti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában