Galériával

2023.08.14. 17:05

Kamiont is húztak az erőemberek a városnapon Kenderesen – videóval

Vasárnap a Horthy-ligetben rendezte meg az önkormányzat és a művelődési ház a Nagyboldogasszony napi búcsút és kirakodóvásárral egybekötött városnapot, ahol délelőtt a gyermekeké volt a terep, hiszen a színpadon a Pom-Pom zenekar koncertjével várták a kicsiket, de volt sergő, légvár, óriáskerék, ugrálóvár is.

Daróczi Erzsébet

Kicsik és nagyok is élvezték a programokat

Fotó: Daróczi Erzsébet

A helyi főzők gondoskodtak a búcsúra érkezőknek az ebédről, hiszen töltött káposzta, tyúkos káposzta, halászlé és őzpörkölt is volt, de természetesen a vattacukor és a kürtőskalács sem hiányzott a kínálatból. 

Ebéd után Kertész Iván énekes műsora, majd a II. Kenderesi Erőfeszten kezdődött. Itt mérték vármegyénkből és Pest vármegyéből nevezett kilenc erős ember mérettette meg magát többek között kamionhúzásban, erőemelésben is, a versenyigazgató Bartalos Tamás többszörös fekvenyomó, erőemelő, többszörös kamionhúzó magyar, Európa és Világbajnok volt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában