Összefogás

2023.08.02. 18:00

Közösen tették rendbe viharvert táborukat a túrkeveiek

Összefogással tették rendbe a túrkeveiek a vihar tépázta üdülőhelyüket, a recski tábort.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Sallai R. Benedek Facebook oldala

 

Ahogy arról hírportálunkon is beszámoltunk, vihar tépázta a túrkeveiek kedvelt üdülőhelyét, a recski ifjúsági tábort a közelmúltban. A rendrakás, kárelhárítás összefogással zajlott.

– Beszámoltam a drámai kimenetelű viharról, ami jócskán megtépázta ifjúsági táborunk csaknem minden épületét és elképesztő káoszt okozott az udvar teljes területén, bizonytalanná téve a nyári idegenforgalmi szezon folytatását – írta közösségi oldalán közzétett bejegyzésében Sallai R. Benedek. A városvezető akkor, ahogy most is utalt rá, fotókon mutatta meg, hogy milyen állapotba került a tábor helyszíne a vihar után.

– A helyreállítási munkákat a fürdő vezetése haladéktalanul megrendelte, de szerencsére sokan részt vettek a „rendrakásban". Hálával tartozunk Kocsmár Tamás közmunkairányító által vezetett csapatnak, akik a helyszínen megfeszített munkával törekedtek még a káresemény hetében a helyreállításra. A csapatban voltak hivatali munkatársak, közfoglalkoztatottak és, mint általában minden bajnál, Sörös Tibor tűzoltóparancsnok és munkatársa Vékony Zoltán is részt vett a feladatokban – írta, a munkákat megköszönve Sallai R. Benedek. A polgármester kiemelte: egy napi munkával olyan esztétikai állapotba hozták a tábor helyszínét, hogy szerencsére egyetlen megrendelést sem kellett lemondani a káresemények miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában