Várják a javaslatokat

2023.09.25. 10:30

Díjjal ismernék el a turizmusban dolgozók munkáját a Jászkunságban

Turisztikai díjak elnyerésére tehetnek javaslatot Jász-Nagykun-Szolnok vármegye lakói. Az elbíráláskor előnyt élvez az, aki a térségi adottságokra, alapanyagokra alapozva végzi tevékenységét.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

 Javaslattételi felhívást tett közzé a minap az „Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesület és a Tisza-tavi Turisztikai Kerekasztal a „Jász-Nagykun-Szolnok Turizmusáért” és a „Tisza-tó Turizmusáért” díjak elnyerésére.

Az egyesület közölte, a címek elnyerésére javaslatot tehet bármely magyarországi lakcímmel vagy székhellyel rendelkező magánszemély vagy jogi személyiséggel rendelkező szervezet, önkormányzat, állami szervezet, vállalkozás, egyesület, illetve alapítvány. A „Jász-Nagykun-Szolnok Turizmusáért” és a „Tisza-tó Turizmusáért” díjból évente 2-2 darab adományozható. Mindkét díj esetében két – magánszemély és szolgáltatás – kategóriában lehet javaslatot tenni. 

A díjak elbírálásakor előnyt élvez, aki helyi, térségi adottságokra, alapanyagokra alapozva végzi tevékenységét, példaértékű munkáját legalább 5 éve látja el. A javaslatok benyújtásának határideje (a postára adás dátuma): 2023. október 20. Az elismerések átadására a december 1-jén rendezendő turisztikai gála keretében kerül sor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában