Szolnok

2023.09.24. 11:25

Emlékeztessé tettük Az év jegyespárja pályázatunk nyerteseinek legboldogabb napját– galériával és videóval

– Őszre tervezzük az esküvőt, mert akkor valahogy meghittebbnek érezzük – nyilatkozta hírportálunknak Horváth Orsolya ez év februárjában. Az ifjú szolnoki menyasszony jegyesével, Cicze Nándorral alkot egy párt, s ők voltak azok, akik a XX. Szolnoki Esküvő Kiállításon elnyerték az Új Néplap és a Szoljon.hu által felajánlott díjat, az esküvőjük megszervezését és lebonyolítását.

Mészáros Géza

Horváth Orsolya és Cicze Nándor

Fotó: Mészáros János

Horváth Orsolya és Cicze Nándor régóta alkot egy párt. Több mint tíz évvel ezelőtt jártak már együtt, de akkor elsodorta őket az élet egymás mellől. Aztán a sors, vagy a Teremtő újra közelségbe hozta őket egymással. Rájöttek, nekik épp ő, Orsinak Nándi, Nándinak Orsi az igazi. Elhatározták hát, hogy egybekelnek, s családot alapítanak. Most látták alkalmasnak, hogy egymáshoz való szoros kötődésüket ember és Isten előtt is hivatalossá tegyék.

Orsi és Nándi az Új Néplap és a Szoljon.hu által meghirdetett Az év jegyespárja című fotópályázaton vettek részt, ahol óriási örömmel fogadták az első díjjal járó ajándékokat, különösen, hogy a nevezéskor volt némi nézeteltérés köztük.

Nándi eleinte nem rajongott az ötletért, amikor Orsi mondta, hogy beküldi közös fotójukat. Aztán végül már ő izgult jobban, hogy mire is mennek a pályázatukkal. Végül nyertek…

Szombaton a szolnoki városháza házasságkötő termében igent mondtak egymásnak, megpecsételték frigyüket, s elindultak az úton, melyen előttük is már nagyon sokan jártak, járnak.

Orsi és Nándi, a tanúk és a szülők, a barackpasztell színű ruhácskákba öltöztetett nyoszolyólányok és a násznép a városházáról az evangélikus templomba vonultak, az Úr színe elé, ahol a Teremtő is áldását adta házasságkötésükre.

Aztán a sokadalom az alcsiszigeti Event House rendezvényházba vonult, az ott megtartott vidám lakodalom másnapig eltartott, az Új Néplapnak és a Szoljon.hu-nak köszönhetően.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában