Videóval

2023.09.11. 16:32

Kilencven évesen is bombaformában a szolnoki Molnár Iván

A hobbisport és az utazás szerelmese a SZÜV egykori igazgatója.

Mészáros Géza

Az ünnepelt feleségével, Marikával

Fotó: Mészáros János

Az irigylésre méltóan remek szellemi, lelki és fizikai egészségnek örvendő kilencven esztendős Molnár Ivánt köszöntötte a város nevében szolnoki otthonában Fejér Andor alpolgármester hétfőn. Az ünnepelt a tanár végzettségű kedves felesésével, Marikával együtt fogadta a polgármesteri hivatal tortával és virágcsokorral érkező képviselőit és a sajtó munkatársait, kiknek alig fél órában igyekezett (lehetetlenül) összefoglalni kilencven év vele, velük megesett történéseket.

A tősgyökeres szolnoki Molnár Iván a Közgazdasági Gimnáziumban letett érettségije után a budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán diplomázott, majd hazatérve szülővárosába a szakmájában helyezkedett el. A karrierlétrán a SZÜV igazgatói posztjáig lépdelt, majd számos számítástechnikai vállalat és cég vezető munkatársa lett.

A mai napig hobbisportokat űző ünnepelt és párja nagy utazók és sátrazók is, s bár már olvasott könyvként tartják számon Stephen Hawkingtól „Az idő rövid története” című könyvét, számukra tér és idő alig változik. Legalább is koruk ezt mutatja, köszönhetően, mint vallják, mérsékletes életvitelüknek, két fiúgyermeküknek és két tehetséges unokájuknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában