Esemény

2023.09.30. 18:30

Rendhagyó véradást is szerveznek az Országos Könyvtári Napokon Jászberényben

Minden korosztályt megszólítanak a tartalmas programokkal.

Illés Anita

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Jászberényi Városi Könyvtár idén is csatlakozik az Országos Könyvtári Napok programsorozathoz. Október 2-án, hétfőn 15 órakor a könyvtár kamaratermében a kiegyensúlyozott táplálkozás erejéről lesz szó Deák Dóra és Németh Eszter dietetikusok előadásán. 

Kedden 9 és 10.30 óra között Varga Kamill ferences szerzetes a helyismereti könyvek rejtelmeivel várja a középiskolások csoportokat, 17 órakor pedig Czibak Ilona Megcsókolt élet című szociografikus prózáját mutatják be az érdeklődőknek. Szerdán délelőtt az időseknek tartanak foglalkozást a könyvtárban, csütörtökön 13 órakor a gyógyító könyvek, gyógyító kapcsolatok kerülnek fókuszba, pénteken 10 órakor Bíró-Sipos Karina mesés ringatóval várja a legkisebbeket. 

Október 7-én szombaton, 10 és 14 óra között kultúrával gazdagított véradást szerveznek a Déryné Művelődési Központ parkolójában. Vasárnap az online térbe költözött a program, a könyvtár közösségi oldalán könyvajánlókat osztanak meg a könyvtárosok. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában