Útinform

2023.10.03. 07:00

Itt lassíthatja a forgalmat közúti munkavégzés a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a kedden érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton
Törökszentmiklós térségében, a 119-es km-nél új csomópontot építenek. A félpályás lezárásnál napközben jelzőőrök irányítják a forgalmat. 
Fegyvernek és Kenderes között, a 133-as és a 135-ös km közötti szakaszon burkolat felújítást végeznek. A fél útpályát napközben rövid szakaszokban lezárják, a forgalmat jelzőőrök irányítják. Jelentősebb torlódás is kialakulhat, ezért érdemes néhány perces menetidő növekedéssel számolni. A több hétig tartó munkálatok során a korlátozást éjszakára és hétvégére feloldják. 

Kompközlekedés:

Továbbra sem közlekedik a komp a Tisza középső szakaszán Vezseny és Martfű között. A Tisza alsó szakaszán a Csongrád és Csépa közötti komp nyári üzemszünet miatt nem közlekedik (mellette a pontonhíd üzemel).

Kamionstop:

A következő kamiontilalom október 7-én szombaton 22 órától, október 8-án vasárnap 22 óráig lesz érvényben.. (Szeptember 1-től az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad már elmenni.)

Egyéb forgalomkorlátozások:

Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában