Esemény

2023.10.01. 12:40

Nagyon jól sikerült a Rákóczifalvai nyugdíjas találkozó

Estig élvezték a mulatságot és egymás társaságát a II. Rákóczi Ferenc Nyugdíjas Klub idősek napi rendezvényének a vármegye több településéről is érkezett résztvevői.

Kovács Berta

Megtelt szombaton a városi sportcsarnok

Forrás: Beküldött fotó

Fotó:

Igazi bulihangulat uralta szombaton a rákóczifalvai sportcsarnokot. Október 1. az Idősek Világnapja, amit a II. Rákóczi Ferenc Nyugdíjas Klub nagyszabású rendezvénnyel ünnepelt meg. A program sikerét mi sem mutatja jobban, hogy a délelőtt kezdődött találkozó belenyúlt az estébe. 

Mintegy 230 fő jött össze, a helyiek mellett a vármegye különböző pontjáról is érkeztek klubok, szervezetek képviselői. 

A rendezvényen dr. Túróczi Imre polgármester köszöntötte az ünnepelteket, de beszédet mondott dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő is, valamint üdvözölte az időseket Gombás Gáborné, az "Életet az éveknek" Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei szervezetének elnöke, valamint a programot szervező klub vezetője, Nádas Imréné is.

A mulatság megkezdése előtt megemlékeztek a Pákozdi csata 30. évfordulójáról. 

A remek ebéd mellett a nagyszerű műsor is emlékezetessé tette a résztvevők számára a rendezvényt. Lőrincz Judit Prima közönségdíjas operaénekes egyórás remek előadása dr. Kállai Mária ajándéka volt. A színpadon most is brillírozott a Rákóczi Néptáncegyüttes. Felléptek zenés-táncos produkciókkal a részvevő klubok is. Szekeres Lajos egész nap gondoskodott a zenéről, a nyugdíjasok fáradhatatlanul ropták is a táncot, alig akarták abbahagyni, olyan jól érezték magukat.

A támogatóknak köszönhetően rengeteg értékes tombolatárgy talált gazdára, alig győzték kisorsolni.

– Kiválóan sikerült a rendezvény. Két év kihagyás után találkoztunk a barátainkkal és kiválóan sikerült a rendezvény – nyilatkozta Biró Tiborné főszervező, a II. Rákóczi Ferenc Nyugdíjas Klub elnökségi tagja. – Rengeteg munkába került a találkozót összehozni, de megérte!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában