Öröm

2023.10.13. 07:30

Néhány nap múlva megnyílik az új idősek otthona Mezőtúron

Nyílt napot tartottak Mezőtúron a Fóti utcai idősek napközi otthonában. Az intézmény néhány napon belül „kitárja kapuit” az idősek előtt.

Rimóczi Ágnes

Nyílt napot tartanak az új napközi otthonban Mezőtúron

Forrás: Szűcs Dániel Facebook- oldala

Ahogy arról hírportálunkon is beszámoltunk: megkapta a működési engedélyt a Fóti utcai idősek napközi otthona Mezőtúron. A napokban nyílt nap keretében ismerkedhettek a létesítménnyel az idősek. 

– A Berettyó-Körös Többcélú Társulás nyílt napján az érdeklődők megtekinthették az újonnan elkészült épületet, továbbá a szépkorúak a beiratkozással kapcsolatban is tájékoztatást kaptak és megismerhették az intézmény által nyújtott szolgáltatásokat. Patkós Éva alpolgármester asszony és Kádár Anikó intézményvezető tájékoztatta a jó hírről a jelenlévőket, miszerint október 16-án megkezdi működését az intézmény – számolt be az eseményről Szűcs Dániel közösségi oldalán.

A városvezető arról is írt, hogy bebizonyosodott, hogy Patkós Éva alpolgármester asszony évekkel ezelőtti javaslata helytálló volt. Régóta várták már az Alsórészen és környéken élők, hogy a korábban bezárt otthon után egy új, modern épület épüljön ezen a városrészen is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában