Létesítmény

2023.10.04. 14:30

Nyílt napot tartanak az új napközi otthonban Mezőtúron

Elkészült, s a működési engedélyt is megkapta a Fóti utcai idősek napközi otthona Mezőtúron. Csütörtökön nyílt nap keretében ismerkedhetnek a létesítménnyel az idősek.

Rimóczi Ágnes

Az épület nemsokára benépesül

Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala

A működési engedélyre vonatkozó kérelmet rendben találta a szakhatóság, s nyílt napot tart a Fóti utcai idősek napközi otthonában a Berettyó-Körös Többcélú Társulás. A jó hírről Mezőtúr polgármestere számolt be közösségi oldalán a minap. Szűcs Dániel közzétette: a sikeres pályázatuknak köszönhetően újabb harminc fővel bővült azon mezőtúriak száma, akik nappali ellátásban részesülhetnek. 

– Az akadálymentes, korszerű és alacsony fenntartási költségű ingatlan mellett, egy új mikrobusz beszerzése is megvalósult, mely tovább szolgálja majd a gondozottak kényelmét. Az új épületben az idősek nappali ellátása mellett a felnőttkorú fogyatékkal élők gondozására is lehetőség lesz, csakúgy, mint a XVII. utcai idősek napközi otthonában – számolt be a részletekről Szűcs Dániel.

Az új létesítményben október 5-én délelőtt kilenc és tizenegy óra között nyílt napot tart a Berettyó-Körös Többcélú Társulás, amikor az érdeklődők megtekinthetik az újonnan elkészült épületet, továbbá az idős mezőtúriak a beiratkozással kapcsolatban is tájékoztatást kaphatnak és megismerhetik az intézmény által nyújtott szolgáltatásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában