Jótékonyság

2023.10.14. 14:00

Tízmillió forintnyi Béres-adományt kap tíz civil szervezet, köztük két szolnoki is

A társaság idén a szolnoki Nagycsaládosok Egyesületét, valamint a szintén szolnoki székhelyű „Esélyt a hátrányos helyzetű embereknek” Alapítványt is támogatja.

Mészáros Géza

A Béres-csoport dolgozói egy csapatépítő rendezvény keretén belül választották ki, hogy mennyi Béres-készítménnyel támogatják a civil szervezeteket

Forrás: Béres-csoport

A 2023-as esztendő különleges év a Béres-csoport életében, hiszen a Szolnoki Gyógyszergyár karitatív tevékenységét koordináló Béres Alapítvány ebben az esztendőben harminc esztendős. Ebből az alkalomból a társaság „Segítsünk együtt!” címmel egyedi vállalati aktivitást indított, amely által a gyógyszergyár dolgozóit bevonva tíz közhasznú szervezetet támogat több mint tízmillió forint összértékű Béres Csepp adománnyal – áll a Béres-csoport hírportálunknak megküldött közleményében.

A tíz kiválasztott civil szervezet között a társaság idén a szolnoki Nagycsaládosok Egyesületét, valamint a szintén szolnoki székhelyű „Esélyt a hátrányos helyzetű embereknek” Alapítványt is támogatja. Az adományokat a Béres-csoport az elkövetkező hetekben juttatja el a választott intézményeknek – Szolnokon október 18-án adják át a két helyi szervezetnek az adományokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában