Mazsorett

2023.10.04. 10:30

Világbajnoki első helyezést ért el a törökszentmiklósi fiatal

Sikerült az, amiben edzője, szülei, szurkolói egyaránt bíztak, megszerezte világbajnoki címét a horvátországi Zadarban Tömösvári Dominik, akit edzőjével Piroska Attilával együtt korábban a szoljon.hu podcastjében ismerhettek meg.

Turcsányi János

Tömösvári Dominik

Forrás: Piroska Attila Facebook-oldala

Különlegesség és talán nem véletlen, hogy az ezúttal is nagyszerűen megkomponált és előadott produkciót bemutató, Szolnokon tanuló középiskolás ugyanabban az országban szerezte meg első világbajnoki aranyérmét, ahol korábban mestere is. A Red Dance Mazsorett Csoport tagjaként versenyző Dominikot két éve edzi és készíti fel mestere.

A Majorette-sport Világszervezet ötödik világbajnokságának otthont adó zadari Kresimir Cosic Hall-ban a törökszentmiklósi Tömösvári Dominik tiszteletére szólt a magyar himnusz, a győztesnek járó tiszteletadás. A fiatalember éremvitrinje egy újabb, minden eddiginél fényesebb medállal gyarapodott, de még van hely benne, és hozzáállásának, valamint a kiváló szakmai háttérnek köszönhetően minden esély megvan arra, hogy még több aranyérem kerüljön bele.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában