Felhívás

2023.11.03. 21:39

Egészségügyi ösztöndíj pályázatot hirdetett a jászberényi önkormányzat

Célja, az egészségügyi ellátás utánpótlásának biztosítása a városban.

Illés Anita

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A „Jászberény Város egészségügyéért” elnevezésű ösztöndíj pályázatra az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképzési rendszer keretében nappali tagozaton általános orvos szakon tanulmányokat folytató hallgatók jelentkezhetnek. Célja az egészségügyi ellátás utánpótlásának biztosítása a városban. A pályázónak vállalnia kell, hogy a szakképesítés megszerzését követő egy éven belül az ösztöndíj folyósításának megfelelő ideig szakorvosi tevékenységet végez az önkormányzat egészségügyi alapellátásában vagy a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban. 

A jogosultság egyéb feltételeiről, az ösztöndíj mértékéről és folyósításáról, az ösztöndíjban részesülő személy kötelezettségeiről bővebb információ a város honlapján közölt felhívásban olvasható. A pályázatot a szükséges dokumentumokkal csatolva november 30-ig várják. A benyújtott érvényes pályázatokról a Humán, Közrendi és Vallásügyi Bizottság javaslata alapján a képviselő-testület soron következő rendes ülésén dönt. A döntésről írásban értesítik a pályázókat.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában