Lista

2024.06.03. 09:00

Várátadó Szolnokon, tömegbaleset Törökszentmiklósnál – ezek voltak az elmúlt hét legjei

Börtön várhat egy agrárgépeket gyártó vármegyei cég vezetőire, csalás áldozatává vált a tószegi férfi, pedig csak egy garázst akart magának – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

1. Adathalászat: átverték a szolnoki családot, végül azonban a banda húzta a rövidebbet

Kovácsné Rózsika és férje, Gyula okultak az esetükből, melyet azért osztanak meg, hogy mások elkerüljék az efféle helyzeteket
Fotó: Mészáros Géza

Gátlástalan csalók, adathalászok áldozatává vált a közelmúltban a szolnoki Kovács házaspár. A szélhámosok Kovácsék cégének banki folyószámlájához fértek hozzá, melyről illegálisan leemeltek négymillió forintot. Végül mégis a csalók húzták a rövidebbet...

2. Csalás áldozatává vált a tószegi férfi, pedig csak egy garázst akart magának

Molnár István az új garázs előtt mutatja hírportálunknak a rendőrségtől kapott papírjait
Fotó: Szoljon.hu

Egy átverés áldozatává vált férfitól, a tószegi Molnár Istvántól kapott hírportálunk megkeresést, akit egy évvel ezelőtt 319 ezer forinttal károsítottak meg. Az online csalás miatt hoppon maradt István csak egy könnyűszerkezetes garázst szeretett volna magának...

3. Büszkén áll a szolnoki vár: átadták a város legújabb látványosságát – galériával, videóval

várátadó
Kedden ünnepélyes keretek között hivatalosan is megnyitotta kapuit Szolnok kortárs vára
Fotó: Mészáros János

Az elmúlt esztendők egyik legjelentősebb turisztikai fejlesztése készült el Szolnokon az egykori középkori vár területén, melyhez árvízvédelmi beruházás is kapcsolódott. A hajdani hős várkapitányról elnevezett Nyári Lőrinc híd szomszédságában felépített vártörténeti látogatóközpont ünnepélyes megnyitója után hivatalosan is megnyitotta kapuit Szolnok kortárs vára. 

4. Csalás a nagyvállalatnál: börtön várhat egy agrárgépeket gyártó vármegyei cég vezetőire

Police,Officers,Locks,The,Door,In,Prison,Corridor.
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó gazdasági csalás bűntette miatt emelt vádat Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség több személlyel szemben, akik négyszázmillió millió forint kárt okoztak Magyarország egyik legjelentősebb mezőgazdasági gépgyártó cégének.

5. Újabb baleset Miklósnál: betegszállító kisbusz és személyautó karambolozott a 4-esen – galériával

A balesetben egy betegszállító kisbusz, illetve egy személyautó volt érintett. A helyszínre érkeztek a mentők is
Fotó: Donka Ferenc

Egy korábbi baleset miatt torlódott fel kocsisor pénteken délután, amikor egy betegszállító kisbusz vezetője későn vette észre az előtte álló járműveket és egy másik kisbusz hátuljának ütközött, amit nekitolt egy személyautónak, majd azt pedig egy újabb kisbusznak lökte. A balesetben összesen tízen sérültek meg, a helyszínre két mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában