Fejlesztés

2023.11.27. 13:40

Elkezdődött a gazdasági szempontból fontos külterületi út felújítása Kuncsorbán

Javában tartanak az útfelújítási munkálatok Kuncsorba külterületén, ahol egy gazdasági szempontból fontos utat tesznek rendbe 118 millió forintos pályázati forrásból.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Vidékfejlesztési Program Külterületi helyi közutak fejlesztése című pályázatának segítségével megújul a 015-ös helyrajzi számú út Kuncsorbán. A munkálatok már elkezdődtek, november 30-ig a meglévő útpálya szélesítése, feltöltése, és a szikkasztó árkok rendezése zajlik.

– December1-től 3-ig a teljes szakaszon az alapréteget, vagyis a zúzottkövet teríti a kivitelező, a munkavégzés ideje alatt a gépjárműforgalom nem lesz lehetséges. December 4-től 7-ig pedig az útpálya aszfaltozását végzik, ez idő alatt is teljes útlezárásra kell majd számítani – tájékoztatott Stassné Ullár Hajnalka polgármester. Hozzátette, az aszfaltozást követő néhány napban a nemesített útpadka készítését és egyéb tereprendezési munkálatokat is elvégzi a kivitelező. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában