Fejlesztés

2023.11.06. 21:51

Gazdasági szempontból fontos út újul meg Kuncsorbán

Hamarosan elkezdődik a 015-ös helyrajzi számú külterületi út felújítása Kuncsorbán. A település számára gazdasági szempontból fontos út már nagyon rossz állapotban van a folyamatos teherforgalom miatt.

Molnár-Révész Erika

Stassné Ullár Hajnalka polgármester mutatja a tönkrement külterületi utat

Fotó: Mészáros János

A Vidékfejlesztési Program támogatásának segítségével 118 millió forintból megújul a 015-ös számú külterületi út Kuncsorbánál. A munkálatok már ebben a hónapban elkezdődnek.

– Az út nagyon rossz állapotban van, ugyanis nagy forgalmat bonyolít. Fontos a felújítása, hiszen a környékbeli gazdák ezen az úton szállítják terményeiket a település legnagyobb mezőgazdasággal foglalkozó cégének. Az elnyert támogatásból a közel egy kilométer hosszú mezőgazdasági út teljes hosszában megújul. Vannak még felújításra váró belterületi utak a településen, ezért minden pályázati lehetőséget figyelemmel kísérünk, amely ezekre irányul - tájékoztatott Stassné Ullár Hajnalka polgármester. Hozzátette, a beruházáshoz szükséges önerőt a vállalkozás biztosítja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában