Összefogás

2023.11.08. 18:00

Elkezdték a játszótérbővítést Szolnokon a Vízpart körúton

Érdemes volt aláírásokat gyűjteni. Szolnokon a Holt-Tisza-parti városrészben az összefogásnak köszönhetően elkezdődött a játszótér bővítése.

Rimóczi Ágnes

A hinta rögzítését már elvégezték a játszótéren

Forrás: Ligeti József Facebook-oldala

A közelmúltban aláírásokat gyűjtöttek Szolnokon a Holt-Tisza-parti városrészben. A kezdeményezésben a lakosság a Vízpart körúti, a 4-es számú főút holt-tiszai felüljárója alatti Vénusz utcában megépítendő járda ügyében emelte fel szavát, ugyanakkor tartalmazta a városrész játszóterének fejlesztését is. Összesen százhatvan aláírás gyűlt össze, az azokat tartalmazó kérelmet Ligeti József, a körzet önkormányzati képviselője a legutóbbi közgyűlésen adta át Fejér Andor alpolgármesternek.

– A város vezetése értékelte a közösség akaratát, s máris hozzákezdett a játszótér fejlesztéséhez. Az új hinta beton rögzítése megtörtént, s amellett egy mérleghinta is helyet kap majd a kibővített területen – tette közzé Ligeti József hivatalos közösségi oldalán. A képviselő posztjában a „nagy kanyar" alatti járda ügyéről is szólt. Abból kiderült, hogy a járda végpontok összekötése az anyagi lehetőség megteremtésére vár. – Addig szeretném elérni, hogy az út mellé pollerek kerüljenek, amelyeket lánc kötne össze, a gyalogos forgalom nagyobb biztonsága érdekében – tette hozzá Ligeti József.

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában