Ünnep

2023.12.09. 06:55

Izgalmas programokkal készül a város napjára Törökszentmiklós

Színes, izgalmas programokkal várja a várost ünneplőket Törökszentmiklós hamarosan, a főtéren rendezett egész napos rendezvénysorozaton.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

December 9-én egész napos programsorozattal ünneplik a várost Törökszentmiklóson, a Kossuth téren. 

Az események 14:45-kor kezdődnek a Langaléta Garabonciások, vagyis a gólyalábasok produkciójával, majd a kicsiket Bóbita és Bendegúz a Mikulásnál című bábműsor szórakoztatja majd. 

A színpadi programok alatt bizonyos időközönként ágyúból érkezik a cukoreső, és a Mikulás is látogatást tesz az ünneplők között. A sok édesség ellensúlyozására lesz sportprogram is, például Mikulásfutás az Alföld Challenge szervezésében. Fellép még a Törökszentmiklósi Népdalkör és a Sanctonicolaum Kórus is, este 18 órától pedig Vastag Csaba ad koncertet.

Kísérőprogramként a délután során az Apáról Fiúra Népművészeti és Kézműves Egyesület alkotóházában ötpróbás karácsonyi játékszigetet rendeznek az érdeklődőknek Betlehemi történet címmel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában