Pótfelvétel

2023.12.12. 06:55

Januárban nyit a Búzaszem bölcsőde Szolnokon, még lehet jelentkezni

Még lehet jelentkezni a januárban megnyíló, szolnoki Búzaszem bölcsődébe. A részletekről a város honlapján tájékoztatták a lakosságot.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Pótfelvételt hirdetnek a szolnoki Búzaszem bölcsődébe, mely megújulva fogadja a gyermekeket január 8-tól. A legfontosabb tudnivalókat a vármegyeszékhely honlapján is összefoglalták.

– Az ellátást a gyermek 20 hetes korától 3 éves koráig lehet igénybe venni. Elsősorban olyan szülők kérhetik, akik munkát vállalnak, vagy nappali rendszerű iskolai oktatásban vesznek részt, esetleg a betegségük vagy egyéb ok miatt a gyermekük napközbeni ellátásáról nem tudnak gondoskodni – fogalmaztak.

A sajátos nevelési igényű, vagy gyógypedagógiai tanácsadásra, korai fejlesztésre és gondozásra jogosult kisgyermekek ellátása a szabad férőhelyek függvényében elsősorban a Csillagfürt bölcsődében vehető igénybe, mert a speciális személyi-tárgyi feltételek ehhez a feladathoz jelenleg a leginkább ott biztosítottak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában