Vélemények

2023.12.31. 10:30

Megkérdeztük: Ön hogyan tölti a szilvesztert?

Köllő Judit

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

TELEK ZOLTÁN, SZOLNOK: Az idei szilvesztert barátnőmmel töltöm Budapesten. Ezúttal nem bonyolítom a dolgokat, hiszen a legfontosabb számomra, hogy együtt legyünk. Mindketten szeretünk számítógépes játékokkal játszani, ezért a nap nagy része ezzel telik. Később, az esti órákban egy csendes helyen figyeljük majd az égen felcsillanó színes fényeket.

Telek Zoltán, Szolnok
Fotó: Nagy Balázs


FODOR-CSIPES ANIKÓ, TISZASZENTIMRE: Református lelkészként a szilvesztereink kicsit visszafogottabbak, hiszen újév első napjának reggelén, férjemmel együtt istentiszteleteket tartunk. Most is egy csendes, családias estét tervezünk, társasjátékozással, falatozással. Éjfélkor gyerekeinkkel karöltve felmegyünk a templomtoronyba, és a régi hagyományt követve, bekapcsoljuk a harangokat.

Fodor-Csipes Anikó, Tiszaszentimre
Forrás:  Beküldött fotó


SZIJÁRTÓ MIHÁLY, ABONY: Még nem igazán tudom hol töltöm a szilvesztert. Ilyenkor leginkább a kisebb összejöveteleket kedvelem. A legjobb amikor néhány baráttal beszélgetés és társasozás közben vizslatjuk a tűzijátékot és legurítunk pár sört, meg egy kis pálinkát. Bízom benne, hogy idén is valami hasonló összeröffenésben lesz részem.

Szijártó Mihály, Abony
Forrás: Beküldött fotó

HORVÁTH FERENC, KISÚJSZÁLLÁS: Vendéglátósként a szilveszter munkával telik, étel kiszállítással,  rendezvénnyel. A szilveszteri bálon mi biztosítjuk az ellátást, így az éjféli pezsgős koccintásom a családommal elsején délelőtt történik majd meg. Újévi fogadalmat nem teszek, én nem egy naphoz kötöm, hogy nyugalma, biztonsága, egészsége legyen szeretteimnek.

Horváth Ferenc, Kisújszállás
Forrás: Beküldött fotó

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában