Előadás

2024.01.25. 16:00

A politikában tevékenykedő fiatal szerepéről is szó esett Kubatov Gábor szolnoki látogatásán

A sport szeretetéről, a kitartásról, a helyes kommunikációról és a fiatalok szerepéről beszélt szerda este a szolnoki Galéria Étteremben Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, országgyűlési képviselő.

Köllő Judit

Fontos szerepet tölt be az utánpótlás a politikában

Fotó: Mészáros János

A beszélgetés során Szalay Ferenc polgármesterrel közösen, a politikában szereplő ifjúság fontosságát hangsúlyozták, továbbá a helyes és helytelen kommunikáció ismérvét taglalták. 

– Az elkövetkezendő generációnak kifejezetten fontos szerepe van a politikában – hangzott el az est folyamán Kubatov Gábortól. – Azoknak a fiataloknak, akik politikai berkekben akarnak érvényesülni, meg kell tanulniuk összetartozni és kezelni a nyomást, ami őket éri majd ebben a szerepben. 

A diskurzus alkalmával egy kérdésre arról is szó esett, hogy erősíteni kell azt a fajta kommunikációt, amit az emberek felé közvetítenek. 

– A kommunikáció fontosságát valahogy a dalszerzéshez tudnám hasonlítani. Írhatunk egy fantasztikus dalt, ami szerintünk világsláger, azonban ha nincsenek erősítőink nem tudjuk megfelelőképp eljuttatni az emberekhez – zárta szavait a találkozón a Fidesz pártigazgatója. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában