Tájékoztatás

2024.01.25. 14:24

Félpályás útlezárás lesz hétfőn a szolnoki Szent István hídon

Ismét javítják a Szent István híd dilatációs szerkezetét. Emiatt félpályás útlezárásra kell majd számítani.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Január 29-én ismét felvonulnak a Magyar Közút szakemberei a Szent István hídon. A társaság tájékoztatása szerint hétfőn várhatóan délelőtt fél kilenctől délután öt óráig a Szent István híd Debrecen felőli végén – az ott található dilatációs szerkezet javítása miatt – félpályás lezárás lesz.

– A hídfőnél zajló munkálatok időtartama alatt a váltakozó irányú közúti forgalmat forgalomirányító fényjelző készülék irányítja majd. A megváltozott forgalmi rendre veszélyt jelző és tilalmi táblák mellett elkorlátozó jelzőtáblák hívják fel a közlekedők figyelmét. A munkálatok ideje alatt torlódásra kell számítani – hívták fel a figyelmet az illetékesek a munkálatokkal kapcsolatosan.

Megtudtuk: az ütemezés az időjárás függvényében változhat. Az aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. ÚTINFORM szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon kaphatnak tájékoztatást az érintett útszakaszon közlekedők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában