Jászkunság

2024.01.15. 07:00

Ki lehet a Civil Díj várományosa idén?

Ez évben oklevéllel ismerik el a vármegyénkben tevékenykedő, kimagasló teljesítményt nyújtó civileket.

Kovács Berta

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A 2019-ben indított hagyományokat követve, a vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ (CKSZK) cím birtokosa, a Contact Mksz, a, idén is díjazza az elismerésre leginkább érdemes civileket. Ehhez a vármegye egész területéről várják a javaslatokat.

A díj minden olyan személynek, illetve szervezetnek adományozható, aki vagy amely civil szervezetként vagy szervezet tagjaként kimagasló tevékenységet folytat vagy folytatott. 

Az elismerés egy adott évben legfeljebb kettő személynek, illetve szervezetnek ítélhető oda; megosztott díj kiadására egy szakmai közösségen belül van lehetőség.

Javaslatot bárki tehet az elismerésre méltónak tartott nevének, címének megadásával, illetve a díjazásra érdemes tevékenység bemutatásával, maximum egy A4-es oldal terjedelemben. 

A díj adományozását javaslattétellel kezdeményezheti minden természetes és jogi személy, érdekvédelmi-érdekképviseleti és társadalmi szervezet. 

Javaslatot tehát bárki tehet az elismerésre méltónak tartott illető, illetve szervezet nevének, címének megadásával, illetve a díjazásra érdemes tevékenység maximum egy A4-es oldal terjedelemben történő bemutatásával.

A javaslatokat január 28-ig várják postai úton a Contact Mksz címére (5000 Szolnok, Baross út 56.) vagy a felterjesztő által aláírt, szkennelt formátumban ([email protected] e-mail címre).

A határidőn túl, illetve nem megadott formátumban megküldött ajánlásokat a kiíró nem tudja figyelembe venni!

Az elbírálást a Contact Mksz elnöksége végzi és dönt a díjazottakról.  A tanúsító oklevelet a Civilek Napja alkalmából tartandó rendezvényen adják át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában