Farsang

2024.02.08. 19:30

Meglepődtek, amikor feltűnt Demjén Rózsi a besenyszögi művelődési házban

Ötletben nem volt hiány a besenyszögi nyugdíjasok farsangján. Mutatós jelmezekben vonultak fel a szépkorúak, akik mókás feladatokban is részt vettek a jó hangulatú farsangi eseményen.

Rimóczi Ágnes

Jó hangulatban telt a nyugdíjasfarsang Besenyszögön

Forrás: Wesniczky Antal Művelődési Ház és Könyvtár Facebook-oldala

Vidám farsangi délutánt tartottak a minap a besenyszögi Őszikék Nyugdíjas Klub tagjai a helyi művelődési házban. Az eseményről a Wesniczky Antal Művelődési Ház és Könyvtár illetékesei az intézmény közösségi oldalán számoltak be.

– Az asztalokat szinte beterítették a tányérokon halmozódó, a nyugdíjasok által készített fánkok – írták. Kiderült, hogy nemcsak úgy egyszerűen elfogyasztották a hagyományos farsangi süteményeket, hanem vicces fánkevőverseny keretében falatoztak a résztvevők. A csemege talán így még jobban ízlett mindenkinek.

Voltak, akik jelmezben érkeztek. Volt nagy kacagás, amikor sorban bemutatkozott a bűvös boszorkány, a cigányvajda, a focista, a brazil táncosnő, mindenki alaposan meglepődött, amikor feltűnt Demjén Rózsi és Minnie egér, s nagy sikere volt az álarcos énekesnek és a farmernőnek is. A jelmezeket pontozták, aztán farsangi totót töltöttek ki, a végén kiderült, ki érte el a legjobb helyezést. A farsangi délután győztese Tolvaj Sándorné Juli lett. Természetesen mindenki jutalomban részesült, de a legfontosabb, hogy jó hangulatban, nagy beszélgetéssekkel és nevetésekkel telt el a nyugdíjas klub farsangi délutánja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában