Bizonytalanság

2024.02.12. 18:00

Mikor lesz kész a szolnoki csomópont? – türelmetlenek a közlekedők

Jelenleg nem halad a Nagy Imre körút és a Jósika utca csomópontjának jelzőlámpás átalakítása. A közlekedők már türelmetlenek...

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Mikor lesz kész? Ezt a kérdést írta valaki az ideiglenes forgalomkorlátozást jelző táblákra Szolnokon, a Nagy Imre körúton. A körút és a Jósika utca csomópontjának jelzőlámpás átalakításának munkálatai egy ideje szünetelnek. Emiatt az ott lakók és az arra közlekedők egyre türelmetlenebbek.

A napokban a helyszínen járt Menkó Gyula, a körzet önkormányzati képviselője, aki hivatalos közösségi oldalán szólt egy videóbejegyzésben. Mint elmondta, megdöbbenve tapasztalja ő is, miszerint az ősszel kezdődött kivitelezés hete óta áll. Hozzátette: a városvezetéssel egyeztetve felszólították a Magyar Közutat a Kőrösi úti iskola előtti munkálatok befejezésére.

A csomópont kialakításáról január végén hírportálunkon is írtunk.

A társaság kommunikációs osztályától akkor azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a téli üzemeltetési időszakra tekintettel a kivitelezés december óta szünetel. Kiépített ideiglenes forgalomkorlátozás segíti a balesetmentes közlekedést, amíg az időjárási viszonyok megengedik az építési munkálatok tavaszi folytatását. Mint az illetékesektől megtudtuk: a műszaki átadás-átvétel eljárás tervezett időpontja április.

Ez akár válasz is lehet a helyszínen hagyott kérdésre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában