Adakozás

2024.02.15. 18:30

Példaértékű összefogás eredményeképpen fejleszthetik a piacot Tiszatenyőn

Összegyűlt a hiányzó 1 millió forint hétvégén az önkormányzat rendezésében tartott farsangi bálon, így tavasszal elkezdődhetnek a piac felújítási munkálatai Tiszatenyőn.

Molnár-Révész Erika

A hétvégi farsangi bál legsikeresebb csapata, vagyis az Idősek Klubjának tagjai Mező József polgármesterrel. A bálon összegyűlt a piac fejlesztéséhez szükséges hiányzó 1 millió forint

Forrás: Beküldött fotó

A tavaly októberben tartott jótékonysági bálon 719 ezer, míg a korábban tartott falunapon 741 ezer forint gyűlt össze a piac fejlesztésére Tiszatenyőn. Az összegből egy konténer mosdót vásárolt az önkormányzat, de az árusítóhelyek fedéséhez még hiányzott 1 millió forint. Ezt a hétvégén tartott farsangi bálon még túl is teljesítették azok a magánszemélyek és a különböző vállalkozások képviselői, akik fontosnak tartották a település fejlődését. 

– Az önkormányzati farsangi bálon 1 millió 69 ezer forint gyűlt össze. A pénzt az önkormányzat elkülönített bankszámlájára befizettük, így az árusítóhelyek lefedésének anyagi forrása is rendelkezésünkre áll. Köszönet mindenkinek, aki adakozott, vagy bármilyen módon segítette a rendezvény színvonalas és eredményes lebonyolítását – hangsúlyozta Mező József polgármester. Hozzátette, a piac fejlesztésének kivitelezési munkálatai időjárás függvényében várhatóan egy hónap múlva kezdődnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában