Gyűjtés

2023.11.08. 17:00

Lelkesen adakoztak a tenyőiek, de még folytatódik a gyűjtés a piac fejlesztésére

Eddig több, mint 1 millió 400 ezer forint gyűlt össze a település árusítóhelyének lefedésére, és egy konténermosdó telepítésére a tiszatenyői piacához. Az összeghez legalább még 1 millió forint kellene, hogy mindkét fejlesztés megvalósulhasson.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az október 21-én tartott jótékonysági bálon 719 ezer, míg a korábban tartott falunapon 741 ezer forint gyűlt össze a résztvevők adományaiból Tiszatenyőn. A település a piac komfortosabbá tételéért fogott össze, ugyanis egy konténermosdót telepítene, és lefedné az árusítóhelyet az önkormányzat. 

– A konténermosdót 1 millió 200 ezer forintból tudjuk telepíteni, az árusítóhely lefedésére még legalább 1 millió forintra lenne szükség, ugyanis ez egy komplett faszerkezet lenne, tetőfedéssel, hogy beleilleszkedjen a környezetbe. Így még további gyűjtést szervezünk majd a megvalósítása érdekében – tájékoztatott Mező József, Tiszatenyő polgármestere. Mint mondta, a két fejlesztést egyszerre, jövő tavasszal szeretnék kivitelezni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában