Fejlesztés

2024.03.19. 19:00

Hamarosan két irányból is nyitott lesz a szolnoki Tomory utca

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. által tervezett fejlesztések szerint kétoldali járdás, kétsávos szilárd burkolatú utat építenek

Mészáros Géza

Napra pontosan két héttel ezelőtt a földgépek megkezdték a kétsávos út nyomsávjának kialakítását a szolnoki Tomory utcában. A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a közösségi oldalán arról adott tájékoztatást, hogy hamarosan megszűnik a Tomory Pál utca zsákutca-jellege. A Bocskay István utcából nyíló Tomory utcát ugyanis „átvágással kinyitják” a Szántó körút irányába.

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. munkásai a szolnoki Tomory Pál utcát a Bocskay utcára és a Szántó körútra is „kinyitották” 
Fotó: Mészáros Géza

A tervezett fejlesztések szerint kétoldali járdás, kétsávos szilárd burkolatú utat építenek. A társaság a közösségi oldalán kedden jelezte, hogy immáron az aszfaltozáson is túl vannak a Tomory Pál utcában, és napokon belül elkészülek a szakasz teljes út- és járdaépítésével is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában